Sla een nieuw (beauty)blad om voor de herfst 🍂 

 

 

 

Een nieuw seizoen vraagt altijd om heroverweging van onze schoonheidsroutines. Weg met het oude, in met het nieuwe, zoals ze zeggen. En er is geen beter moment dan wanneer we afscheid nemen van die hete, vochtige zomerdagen en overgaan naar mistige, milde ochtenden. Bij Magayonka nemen we het giswerk uit je schoonheidsroutine met onze herfsttips en adviezen.

 

 

Scrub voor een helderdere, gladdere huid

Scrubben verwijdert dode huidcellen, waardoor een heldere, gelijkmatigere teint wordt onthuld. Het verbetert ook de efficiëntie van je huidverzorgingsproducten, zoals serums en moisturizers.

Tweemaal per week is meestal genoeg voor je gezicht en nek. Onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar een zachtere scrub zoals de Whipped Butter Polish van Jane Scrivner in plaats van ruwe scrubs. Stop niet bij je gezicht en nek. Als je routine nog geen top-tot-teen scrub omvat, is dit het perfecte moment om te beginnen. Buffel een paar keer per week die ruwe plekken op je armen, ellebogen, knieën, rug en benen weg met de Lycon Oil Free Sugar Scrub.

Breng vervolgens een diepe lichaamsmoisturizer zoals Lycon Body Lotion aan, die lichtgewicht en niet-vet is maar toch echt hydrateert. Breng het aan terwijl je huid nog vochtig is, want dit laat je huid het vocht gemakkelijker opnemen en vasthouden. 

Een herfstige gloed

De combinatie van nat, winderig weer, centrale verwarming en stomend hete douches kan de huid droger doen aanvoelen, gevoeliger maken en vatbaar voor puistjes maken. Nu de temperatuur daalt, kun je jezelf trakteren op een professionele gezichtsbehandeling. Bij Magayonka reinigen we gronden je teint met een uitgebreide opfrisbeurt, samen met op maat gemaakt advies over hoe om te gaan met specifieke problemen. Bekijk hier al onze gezichtsbehandelingen

Zonnebrandcrème

UV-stralen nemen geen seizoen vrij. En dat zou je zonnebrandcrème ook niet moeten doen. Naarmate de dagen koeler worden, is zonnebrandcrème de beste vriend van je huid. Draag dagelijks SPF 30+ om je huid te beschermen tegen de schadelijke en verouderende effecten van de zon. Bekijk hier al onze sunveda zonnebescherming

 

Verfris, hydrateer, verjong

De luchtvochtigheid neemt af in de herfst, waardoor de huid droog en strak aanvoelt. Het kiezen van een moisturizer zoals Jane Scrivner SKIN ELIXIR 30ml - Daily Moisturiser, boordevol huidherstellende vitamines, zal dividend opleveren voor je herfstverzorgingsroutine. Deze superhydraterende ingrediënten verzachten en vullen fijne lijntjes op waardoor de huid er gezond, gehydrateerd en dauwachtig uitziet.

We love to help

Heb je behoefte aan deskundig advies over huidverzorging nu de herfst nadert? Bel vandaag nog op 0477252865 of stuur ons een DM.