Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

 

Hallo, mijn naam is Rowena, een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en de eigenares van Esthetiek Magayonka, een klein en rustig salon in het stadje Diksmuide.

Ik ben afkomstig uit de Filipijnen maar ondertussen woon ik al 25 jaar in België en ben ik er nog steeds gelukkig. In de Filipijnen studeerde ik af als computerprogrammeur. Het was niet mijn ding en al snel ontdekte ik mijn passie voor schoonheidsverzorging en ontspanning.

 

In 2006 nam ik de stap om een professionele opleiding te volgen zodat ik als schoonheidsspecialiste aan de slag kon gaan. In 2008 richtte ik mijn eigen schoonheidssalon op waar ik mijn passie voor schoonheid en ontspanning kon delen met klanten. In 2011 besloot ik om mijn kennis verder uit te breiden en volgde ik de opleiding 'gespecialiseerde voetverzorging'. In 2012 ben ik dan ook begonnen met medische voetverzorging. Dankzij de steun en hulp van mijn man heb ik deze stap durven zetten en ben ik de onderneemster geworden die ik vandaag ben. 

 Ik heb voor de opleiding schoonheidsspecialiste gekozen omdat ik de wereld van schoonheid, ontspanning en verzorging boeiend vind en dit graag in de praktijk wil omzetten. Ik hou van menselijk contact en ook van de mogeljikheid om tot de schoonheid van elke persoon bij te dragen.

Schoonheid draagt immers bij tot het geluk en het gelukzalig gevoel. Ik ben fier dat ik daar deel van mag uitmaken. Mijn doel is om jouw huid te verzorgen voor blijvende schoonheid en gezondheid en om jou een ontspannen gevoel te geven voor ultiem geluk. 

 

Wat betekent Magayonka? 

Magayonka is een naam afkomstig uit mijn geboorteplaats, de Filipijnen. In het Tagalog staat ‘magayon’ voor 'mooi' en ‘ka’ voor 'jij'.  Samen vormen ze het woord ‘magayonka‘ wat 'je wordt mooi' betekent.  

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en heet je van harte welkom bij Esthetiek Magayonka!

 

Tot snel!

Rowena