Klantenservice

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag exclusief verzendkosten terug.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht is het van belang dat het product onbeschadigd en ongebruikt is, en in de originele staat en verpakking naar ons geretourneerd wordt. Behandel het product dus met zorg en houd er rekening mee dat deze bij een retourzending goed verpakt wordt.

Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via ons contactformulier met je ordergegevens en producten die je wilt retourneren. 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Esthetiek Magayonka behoudt zicht het recht tot retour gestuurde producten te weigeren indien blijkt dat deze gebruikt zijn of niet binnen de gestelde termijn retour zijn verzonden.

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. De producten worden de volgende werkdag na bestelling verzonden. Het kan gebeuren dat bepaalde producten niet voorradig zijn waardoor de levering van jouw bestelling iets langer kan duren. Als de levering vertraging oploopt, houden wij jou hiervan op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

6,95 voor bestellingen onder de € 75
Gratis voor bestellingen vanaf € 75

Levering verloopt gewoonlijk via de pakketbezorger van B-post.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie te laten leveren.  Indien je het pakje niet hebt ontvangen of indien je vaststelt dat het beschadigd is, kan je aanspraak maken op de garantie. Je kunt binnen de week na ontvangst de beschadiging per post of e-mail melden aan Esthetiek Magayonka. Jouw producten worden dan kosteloos vervangen of terugbetaald.

Betaalmethoden

Je kunt gebruik maken van drie betaalmogelijkheden:

- Je bestelling in ons schoonheidssalon afhalen en ter plaatse contant of met Bancontact betalen.

- Je kunt een bedrag naar onze bankrekening overmaken vóór de verzending. Nadat we het bedrag hebben ontvangen, sturen we jouw bestelling op.

- Je kunt via de webshop met Bancontact betalen.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor al onze klanten. Daar hoort ook bij dat je ons eenvoudig kan contacteren aan de hand van de volgende gegevens:

 

Esthetiek Magayonka

Vlaslaan 9 

B-8600 Diksmuide

CBA bvba 
BTW BE0881.142.852


Tel: 051-43 83 44

GSM: 0477-25 28 65

Mail: magayonka@telenet.be

www.esthetiekmagayonka.com