Onze productlijn werkt doelgericht aan jouw schoonheid. Ontwikkeld om niet alleen een prachtige huid te creëren, maar ook om je huid gezond en je uitstraling onberispelijk te houden. Het is onze overtuiging dat als jouw huid de keuze had, ze deze producten zou kiezen.

 

Producten voor gezicht

Jane Scrivner 

 Resultaatgerichte huidverzorging 

 

Ontdek onze producten van Jane Scrivner, gemaakt van 100% authentieke kern-oliën en natuurlijke ingrediënten. We gebruiken deze onder andere tijdens onze gelaatsbehandeling.  

 

Lakshmi Sunveda Zonnebescherming 

Geniet van de zon maar denk aan uw huid !

 

 

De Sunveda productenlijn bestaat uit producten voor lichaam en gezicht en is van jong tot oud te gebruiken. Sunveda bevat gezonde en natuurlijk werkzame ingrediënten, die naast huidverzorging ook een optimale bescherming bieden tegen de negatieve effecten van de zon om zo veilig van de zon te kunnen genieten.

 

De zon is namelijk verantwoordelijk voor een heel groot deel van de zichtbare gezichtsveroudering. De UVA (aging) en B (burning)-stralingen zorgen voor meer dan 80 procent van de rimpels, droogte, pigmentvlekken en verminderde huidelasticiteit.

 

De Sunveda producten zijn samengesteld uit de krachtigste, natuurlijke ingrediënten zoals sesamolie, jojobaolie, korenbloemen, zonnebloemolie, calendula en extracten van aloë vera, kamille en walnoot om de huid een optimale bescherming te bieden tegen de krachtige zonnestralen.

 

Lakshmi’s Sunveda producten zijn conform de regelgeving van de Europese unie betreffend de normen voor UV-A en UV-B filters.

Sunveda  biedt de huid een doorzichtige en onmiddellijk effectieve bescherming. 

 

Producten voor lichaam 

 

Ons lichaam heeft vele mooie eigenschappen.

Het beschermt ons in de buitenwereld en zorgt voor een stralend voorkomen.  Het toont wie we zijn. Een gezonde huid geeft meer uitstraling en zelfzekerheid en bovendien leidt een verzorgd lichaam tot een blije geest.

 

Onze Beautybox met natuurlijke verzorgingsproducten

Het ideaal cadeau om iemand zomaar te verrassen.