Wax

U hebt de keuze tussen twee soorten ontharingen: Lycon wax en harscassetterollers.
Lycon wax wordt voor alle soorten behandelingen gebruikt terwijl de harscassetteroller enkel voor de benen dient.
​Heeft u wat moeite met het maken van uw keuze? Lees dan hieronder verder voor meer informatie rond deze soorten ontharingen. 

​Lycon

Pijnloze waxing voor een volkomen perfecte huid
Deze Australische techniek van ontharen maakt gebruik van natuurlijke harsen en bijenwas, waardoor de haartjes volledig en zonder pijn en irritatie worden verwijderd. De ingemengde olie zorgt tegelijk voor een gladde en zachte huid.

​De Lycon Hot Wax kan al gebruikt worden voor stugge haartjes vanaf 1 mm (vooral voor de gevoelige delen van het lichaam : wenkbrauwen, bovenlip, kin, oksels, bikinilijn, Brazilian wax). 
​De haartjes hoeven niet langer opgespaard te worden. De wax wordt aangebracht op lage temperatuur, wat een aangenaam gevoel geeft en huidirritatie voorkomt na de behandeling.

Als afwerking gebruiken we Lycojet Wax. Zo worden zelfs de fijnste haren verwijderd.
Door deze combinatie van wax wordt een volledige epilatie bekomen, waardoor we niet meer moeten epileren met pincet.

  •  Geschikt voor een haarlengte vanaf 1 mm !
  •  Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid
  •  Wordt aangebracht op lage temperaturen
  •  Geen huidirritatie
  •  Verrijkt met essentiële oliën
  •  Onweerstaanbare aromatische geurbeleving

​Om de benen te ontharen, gebruiken we Lycon Strip wax. Deze wax wordt aangebracht met een spatel om een gezonde, zachte en gehydrateerde huid te bekomen.

 


 

 

Lycotec White Strip Wax

 

Een hightech, gladde en extra zachte crème witte Wax hars. Superdun aan te brengen en daardoor uiterst economisch in gebruik. Bevat kokosolie en de laatste en unieke titaniumdioxide-technologie en micro mica van LYCON, voor een professionele en extra zachte Wax behandeling, zonder plakkerige resten. Trek niet aan de huid. Geschikt voor een zeer gevoelige huid. Ideaal voor grotere oppervlaktes zoals benen, armen, borst en rug. De hars wordt met een roller zeer dun opgebracht en vervolgens met behulp van een ontharingsstrip verwijderd.