Bij Esthetiek Magayonka kunt u terecht voor een brazilian wax. Hieronder vindt u de inhoud en de prijs van deze behandeling.

Lycon Brazilian wax behandelingen

Bij waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. De haartjes worden steeds zachter en dunner. Bovendien wordt je huid er superzacht van en voel je je schoon en fris.
Lycon wax bestaat uit natuurlijke harsen en bijenwas. Met de toevoeging van aromatische oliën levert dit de allerbeste wax waarmee je zelfs de kortste en stugste haren snel en effectief kunt waxen. Het is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.
Voor de eerste wax behandeling wordt aangeraden de haren ongeveer 2 weken te laten groeien.

Prijzen Lycon Brazilian wax behandelingen

Bikinilijn € 28,00

Full Brazilian (zonder billen en bilnaad) € 59,00

Billen €20,00

Bilnaad €15,00

Brazilian wax uitsluitend voor vrouwen


 

 

Wat houdt de behandeling precies in?

Stap 1: Eerst ontsmetten we de huid zodat die proper is vooraleer we aan de behandeling beginnen. 
Stap 2: We brengen een dun laagje olie aan op de huid. Dit zorgt ervoor dat de wax zich enkel aan de haren vasthecht en niet aan de huid zelf. 


Stap 3: De wax wordt met een spatel op de huid en haren gebracht. Na enkele seconden wordt dit er met een snelle beweging afgetrokken. Dit gaat zo door tot alle haren verwijderd zijn. Bij het waxen van de bikinilijn worden enkel de haren aan de zijkant van de schaamstreek weggehaald. Bij een Brazilian wax wordt de volledige voorkant van de schaamstreek gewaxt. 


Stap4: Na de behandeling brengen we een kalmerende crème aan om de huid af te koelen.

Gebruik vanaf de eerste dag na uw waxbehandeling de Ingrown-X-it Spray om ingroeiende haartjes te voorkomen. Scrub je huid vanaf 1 week na de behandeling 1 keer per week om deze zacht en glad te houden en om ingroeiende haartjes te helpen voorkomen.

Doet het pijn?
Natuurlijk doet het waxen wat pijn. Vooral de eerste behandeling is even wennen. Daarom nemen we bij de eerste behandeling wat extra tijd zodat we de behandeling zonder haast kunnen uitvoeren en je tussendoor wat pauzes kan nemen als het even te veel wordt.

Hygiene
Zorg dat je schoon gewassen aankomt aan het salon. Wij vinden het belangrijk dat de behandeling hygiënisch gebeurt. Daarom worden de spatels met wax maar een keer gebruikt. Wij dragen altijd handschoenen tijdens de behandeling en alles wat met de huid van een klant in aanraking komt, gooien we meteen weg.

Hoe vaak moet ik me laten waxen?
Je kunt je laten waxen vanaf de haren 2 mm zijn. Gemiddeld wordt de behandeling na 5 tot 6 weken herhaald.


Wat doe je beter niet de eerste 24 uur na een Brazilian wax:
 - Neem geen heet bad of hete douche.
 - Ga niet in de zon of onder de zonnebank liggen.
 - Ga niet naar de sauna.
 - Blijf uit het zwembad én uit de zee.
 - Draag geen te strakke of niet-ademende kleding.
 - Gebruik geen geparfumeerde producten op de huid.
 - Raak de gewaxte huid niet aan met nagels of vingers als deze niet perfect schoon zijn, lege haarfollikels (haarzakjes) zijn      
   namelijk gemakkelijk toegankelijk voor bacteriën.