COVID-19 Veiligheidsregels

 

​​Coronavirus houdt de hele wereld in de ban. Omdat bij de uitoefening van het beroep schoonheidsspecialist(e) de veilige afstand met de klant niet steeds bewaard kan worden, vragen wij van de klant een extra inspanning om zowel uw schoonheidsspecialist(e), de andere klanten als jezelf te beschermen. Volg deze stappen en geniet van uw bezoek.


Enkel op afspraak
Klanten mogen alleen op afspraak ontvangen worden.  Als je te vroeg bent,  zal je helaas buiten moeten wachten.  Gelieve ook stipt op tijd voor de afspraak aanwezig te zijn.

 

Mondmasker verplicht 

Klant en schoonheidsspecialiste moeten een mondmasker dragen.  Dit betekent bij het binnen- en buitengaan.  De klant mag deze even uitdoen, indien het vereist is voor de behandeling.

Klant dient een mondmasker te dragen die neus, mond en kin bedekt, vastgemaakt achter de oren. 

Indien het dragen van een mondmasker om medische redenen onmogelijk is, dan mag de klant een gezichtsscherm (faceshield) dragen.

 

Handen wassen
Zowel de schoonheidsspecialiste als de klant dienen de handen te wassen voor én na elke behandeling of de reinigingsgel te gebruiken.

Geen drank
​Naast drank mag er ook geen voeding en tijdschriften voorzien.​
 
Toiletbezoek
​Het toilet bezoek is sterk af te raden, maar nood breekt wet.  De toiletbril dient wel gesloten te worden alvorens door te spoelen.
 
Bij het betalen
Betaal bij voorkeur contactloos met bancontact.