Het is het seizoen voor een feestelijke glow

Gepubliceerd op 25 november 2023 om 22:34

 

Stap dit kerstseizoen binnen, kijk en voel je op je best met deze professionele tips en trucs.

 

Begin nu om later van de beauty voordelen te genieten... 

Het feestseizoen is niet het moment om dingen aan het toeval over te laten of op het laatste moment te regelen, vooral als het gaat om er op je best uitzien. Vroeg beginnen met je self-care routine zorgt ervoor dat je moeiteloos straalt wanneer dat kantoorfeest of familiebijeenkomst nadert.

Tip: We raken volgeboekt naarmate de feestdagen naderen, dus boek je afspraken ruim van tevoren om de gewenste datum te krijgen.

Beheer de feestelijke stress 

Niets haalt de gloed van je huid sneller weg dan stress. Van ontspannende Massages tot massages voor hardnekkige knopen, onze massages zijn een uitstekende manier om te ontspannen en je systeem te resetten, voor en na de drukte van de feestdagen.

Tip: Boek je massage minstens een week voor grote evenementen. De voordelen - zoals verminderde stress en een betere huid - kunnen dagen aanhouden, zodat je fris bent voor de festiviteiten.

Zet je beste gezicht op 

We bieden gezichtsbehandelingen, van hydraterend tot diep reinigend, afgestemd op de specifieke behoeften van je huid voor die jeugdige, stralende gloed.

Tip: Boek je gezichtsbehandeling minstens een week voor je eerste sociale evenement, zodat eventuele roodheid kan wegtrekken en je huid de volledige voordelen kan opnemen.

Kerstnagels

Van Manicure tot sprankelende Sopolish, laten we je nagels klaarstomen voor het feest. En vergeet niet dat ook je voeten liefde nodig hebben.

Tip: Een pedicure  blijft minstens twee tot drie weken goed, dus je kunt vooruit plannen en je pedicure ruim op tijd boeken om de drukte te vermijden.

 

Survive and thrive

Terwijl onze salonbehandelingen geweldig zijn om je feestklaar te maken, help jezelf een handje in het feestseizoen:

  1. Blijf trouw aan je skincare routine. Verwijder altijd grondig je make-up en reinig, hoe laat het ook is.
  2. Een drankje is leuk, maar drink voldoende water om je huid gehydrateerd te houden.
  3. Het kan soms moeilijk zijn, maar streef naar minstens 7-8 uur slaap om je lichaam en huid de kans te geven te herstellen.

Klaar om te schitteren deze kerst?

Bel 0477252865 of boek online hier